Каталог на Производи/Продавница - Прочистувач Уруру MCK75J

Прочистувач Уруру MCK75J

36.900,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

 • DAIKIN URURU – воздушниот филтер го прочистува воздухот и воедно го овлажнува, отстранувајќи ги негативните последици на сувиот воздух.
 • Со вградената FLASH STREAMER технологија, овој уред успешно ги отстранува алергените (пр.грини, прашина, бактерии, вируси и др.) и ги елиминира непријатните мириси.
 • Го збогатува воздухот со негативни јони, обезбедувајќи здрава атмосфера во секоја просторија.
 • Со едноставно додавање на вода во резервоарот ~ 4L, прочистувачот го овлажнува воздухот со максимален волумен од 600 ml/s.
Достапност: На залиха Категорија:
 • Опис
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Видео
 • Сертификати
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • DAIKIN URURU – воздушниот филтер го прочистува воздухот и воедно го овлажнува, отстранувајќи ги негативните последици на сувиот воздух.
 • Со вградената FLASH STREAMER технологија, овој уред успешно ги отстранува алергените (пр.грини, прашина, бактерии, вируси и др.) и ги елиминира непријатните мириси.
 • Го збогатува воздухот со негативни јони, обезбедувајќи здрава атмосфера во секоја просторија.
 • Со едноставно додавање на вода во резервоарот ~ 4L, прочистувачот го овлажнува воздухот со максимален волумен од 600 ml/s.
 • Лесна, компактна и мобилна единица.
 • Едноставен за ракување.
 • Економичен

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

PDF Брошура од моделот - DAIKIN URURU MCK75Ј

Превземи

PDF Каталог за прочистувачи DAIKIN - URURU MCK75Ј - MC70L

Превземи

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions