fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

 • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода, идеална за куќи со ниска енергија
 • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
 • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

 • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода, идеална за куќи со ниска енергија
 • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
 • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Управувач преку интернет (опционално): контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и надгледувајте ја потрошувачката на енергија
 • Може да се поврзува со фотонапонски соларни панели за доставување енергија за топлотната пумпа (дополнителна опција)

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0