Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTERMA LT – EHBX-CB

DAIKIN ALTERMA LT – EHBX-CB

 • Внатрешна ѕидна единица
 • Енергетски ефикасен систем само за греење,базиран на технологијата на топлотна пумпа воздух-вода
 • Совршено се вклопуваат во новоизградените, како и во куќи со идеална термичка изолација
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А++
 • Флексибилна конфигурација во однос на топлинските предаватели-(грејните тела)

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTERMA LT – EHBX-CB

 • Внатрешна ѕидна единица
 • Енергетски ефикасен систем само за греење,базиран на технологијата на топлотна пумпа воздух-вода
 • Совршено се вклопуваат во новоизградените, како и во куќи со идеална термичка изолација
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А++
 • Флексибилна конфигурација во однос на топлинските предаватели – (грејните тела)
 • Можност да се комбинира со резервоар за топла санитарна вода
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух дури и на т= – 25С.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 890 х 480 х 344
 • Опсег на работа
 • Греење – Стр.на вода мин. – макс. – 15 – 55 С
 • Домашна топла вода мин. – макс. – 25 – 80 С
 • Ниво на моќност на звук – номинално – 40 dBA
 • Ниво на звучен притисок – номинално – 26 dBA
 • Снабдување со енергија (фаза/ напојување) 1~/ 230 V

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0