fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTERMA LT – EHVX-CB

DAIKIN ALTERMA LT – EHVX-CB

 • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сe, заедно со резервоар за топла санитарна вода
 • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Најдобра сезонска ефикасност од А++, што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Управувач преку интернет (опционално): можност за контрола на внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и можност за надгледување на потрошувачката на енергија

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTERMA LT – EHVX-CB

 • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сe, заедно со резервоар за топла санитарна вода
 • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Најдобра сезонска ефикасност од А++, што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Управувач преку интернет (опционално): можност за контрола на внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и можност за надгледување на потрошувачката на енергија
 • Можност за поврзување со фотонапонски соларни панели за доставување енергија за топлотната пумпа (дополнителна опција)
 • Димензии ВхШхД (mm) – 1.732х600х728
 • Опсег на работа: -Греење – Стр.на вода мин. – макс. 15 – 55°C -Домашна топла вода мин. – макс. 25 – 60°C
 • SCOP 4.68/3.86
 • Ниво на моќност на звук – номинално – 42 dBA
 • Ниво на звучен притисок – номинално – 28 dBA
 • Снабдување со енергија (фаза/ напојување) – V3/1~/50/230; W1/3N~/50/400

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0