Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

 • Инвертер swing компресор.
 • Надворешна единица
 • Работа и на надворешни температури: до -25 °C.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 735 х 832 х 307
 • Опсег на работа –
  -Греење – мин. – макс. -25 °C до +25 °C
  -Топла санитарна вода -25°C до +35°C

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

 • Инвертер swing компресор.
 • Надворешна единица
 • Работа и на надворешни температури: до -25 °C.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 735 х 832 х 307
 • Опсег на работа – -Греење – мин. – макс. -25 °C до +25 °C -Топла санитарна вода -25°C до +35°C
 • Ниво на моќност на звук – номинално – 61 dBA
 • Ниво на звучен притисок – номинално – 48 dBA
 • Снабдување со енергија (фаза/ напојување) 1~/ 230 V

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0