fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

0 out of 5

 • Инвертер swing компресор.
 • Надворешна единица
 • Работа и на надворешни температури: до -25 °C.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 735 х 832 х 307
 • Опсег на работа –
  -Греење – мин. – макс. -25 °C до +25 °C
  -Топла санитарна вода -25°C до +35°C
A++
 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTERMA LT – ERLQ – CV3

 • Инвертер swing компресор.
 • Надворешна единица
 • Работа и на надворешни температури: до -25 °C.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 735 х 832 х 307
 • Опсег на работа – -Греење – мин. – макс. -25 °C до +25 °C -Топла санитарна вода -25°C до +35°C
 • Ниво на моќност на звук – номинално – 61 dBA
 • Ниво на звучен притисок – номинално – 48 dBA
 • Снабдување со енергија (фаза/ напојување) 1~/ 230 V

ИНВЕРТЕР ТЕХНОЛОГИЈА - вградената инвертер технологија во компресорот овозможува континуирано прилагодување на неговата работа спрема моменталните потреби. Бројот на стартувања и запирања при кои се троши многу енергија , кај инвертер компресорите е многукратно намален ,а тоа резултираат со намалена потрошувачка на енергија ( до 30%) и постабилни температури.

 

РАБОТА ЗАГАРАНТИРАНА ДО -25°C - Daikin Altherma LТ – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури, до -25°C.

 

PDF карактеристики за моделот DAIKIN ALTERMA LT - EHVX-CB

Download

PDF Каталог за DAIKIN ALTERMA LT

Download

PDF Каталог Греење - ALTERMA 2017

Download