fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

0 out of 5

 • Топлотна пумпа за греење и  топла санитарна вода , идеална  за нискоенергетски куќи
 • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
 • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
 • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
 • Еколошки фреон R32
 • 65°C температура на излезна вода
A+++
 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

 • Топлотна пумпа за греење и  топла санитарна вода , идеална  за нискоенергетски куќи
 • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
 • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
 • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
 • Еколошки фреон R32
 • 65°C температура на излезна вода
 • Вградени се сите хидраулични компоненти што  значи дека не се потребни компоненти на друг производител.
 • Штампаните плочи и хидрауличните  компоненти се наоѓаат на предната страна од уредот , со цел поедноставен пристап
 • Мала зафатнина при инсталација од 0,37m3
 • Можност да се избере вграден резервен грејач од 6 kW или 9 kW
 • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци  А+++
 • Надворешната единица – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури , до -25°C.

“On line” контрола преку интернет- ја контролира внатрешната единица од било кое место и било кое време ,со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет.

 

РАБОТА ЗАГАРАНТИРАНА ДО -25°C - Daikin Altherma LТ – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури, до -25°C.

 

PDF карактеристики за моделот DAIKIN ALTHERMA 3 EHVH-D6V(G)

Download

PDF Каталог за DAIKIN ALTERMA LT

Download

PDF Каталог Греење - ALTERMA 2017

Download