fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

0 out of 5

 • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност за греење и ладење ( модел EHBX-D6V(G)
 • Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
 • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
 • 65°C температура на излезна вода
 • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти,во својот состав , нема потреба од други дополнителни компoненти.
A+++
 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

 • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност за греење и ладење ( модел EHBX-D6V(G)
 • Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
 • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
 • 65°C температура на излезна вода
 • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти,во својот состав , нема потреба од други дополнителни компoненти.
 • PCB- таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мали места, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор
 • Може да се комбинира со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ЕСН2О за топла санитарна вода
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
 • Надворешната единица – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури , до -25°
 • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци А+++

“On line” контрола преку интернет- ја контролира внатрешната единица од било кое место и било кое време ,со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет.

 

РАБОТА ЗАГАРАНТИРАНА ДО -25°C - Daikin Altherma LТ – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури, до -25°C.

PDF карактеристики за моделот ALTHERMA 3 EHBX-D6V(G)

Download

PDF Каталог за DAIKIN ALTERMA LT

Download

PDF Каталог Греење - ALTERMA 2017

Download