Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

 • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
 • Надворешна единица.
 • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
 • Сезонска ефикасност до А+++
 • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

 • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
 • Надворешна единица.
 • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
 • Сезонска ефикасност до А+++
 • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)
 • Ефикасност на санитарна топла вода со COP до 3,3 (EN16147)
 • Единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури и кога се подложни на тешки зимски услови со работен опсег до -25С.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions