Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA – ERLQ-CW1

DAIKIN ALTHERMA – ERLQ-CW1

 • Инвертер swing компресор
 • Надворешна единица
 • Работа и на надворешни температури: до -25°C.
 • Димензии В х Ш х Д (mm) – 1.345 х 900 х 320
 • Опсег на работа –
  – Греење – мин. – макс. -25°C до +35°C
  – Ладење – мин. – макс +10°C до +46°C
  – Топла санитарна вода -25°C до +35°C

  Контактирајте не

  • Опис
  • Оценки (0)
  • Каталози

  Опис

  DAIKIN ALTHERMA – ERLQ-CW1

  • Инвертер swing компресор
  • Надворешна единица
  • Работа и на надворешни температури: до -25°C.
  • Димензии В х Ш х Д (mm) – 1.345 х 900 х 320
  • Опсег на работа – – Греење – мин. – макс. -25°C до +35°C – Ладење – мин. – макс +10°C до +46°C – Топла санитарна вода -25°C до +35°C
  • Ниво на моќност на звук – номинално – 64 dBA
  • Ниво на звучен притисок – номинално – 50 dBA
  • Снабдување со енергија (фаза/ напојување) 1~/ 230 V; 3~/ 400 V

  Оценки

  Сеуште нема оценка.


  Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

  0