Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EB(D)LQ – BB6V3/W1

DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EB(D)LQ – BB6V3/W1

 • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода,идеален кога внатрешниот простор е ограничен
 • Енергетски ефикасен систем само за греење или за греење и ладење базиран натехнологијата на топлотна пумпа на принцип воздух-вода
 • Надворешната единица вади топлина однадворешниот воздух, дури и Температура од -25°C
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А+

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EB(D)LQ – BB6V3/W1

 • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода,идеален кога внатрешниот простор е ограничен
 • Енергетски ефикасен систем само за греење или за греење и ладење базиран натехнологијата на топлотна пумпа на принцип воздух-вода
 • Надворешната единица вади топлина однадворешниот воздух, дури и Температура од -25°C
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А+
 • Мали сметки за струја и слаба емисија на CO2
 • Цевки за вода меѓу надворешната единица и внатрешните грејни тела
 • Функционира со Scroll-компресор контролиран од инвертер
 • Вграден резервен електричен грејач како дополнително греење при екстремно ниска надворешна температура
 • Може да се комбинира со топла санитарна вода

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0