Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

 • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен
 • Компактна повратна моноблок-единица за просторно ладење и греење со можност за  дополнителна топла санитарна вода
 • Безгрижна инсталација: потребно е само поврзување со вода
 • Континуирана  работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од мрзнење, како на пример слободно висечки калем
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци со А++

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

 • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен
 • Компактна повратна моноблок-единица за просторно ладење и греење со можност за  дополнителна топла санитарна вода
 • Безгрижна инсталација: потребно е само поврзување со вода
 • Континуирана  работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од мрзнење, како на пример слободно висечки калем
 • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци со А++
 • COP до 5 со вообичаена годишна ефикасност до 300%
 • Управувач преку интернет (опционално): контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и надгледувајте ја потрошувачката на енергија
 • Може да се поврзува со фотонапонски соларни панели за доставување енергија за топлотната пумпа (дополнителна опција)

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0