Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 2MXM-M9

DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 2MXM-M9

 • Сезонски вредности за ефикасност (ладење/греење) до A +++ /A ++, благодарение на најсовремената технологија и вградената интелигенција
 • До 4 внатрешни единици може да се поврзат со 1 мулти надворешна единица; сите внатрешни единици се поединечно контролирани и не треба да се инсталираат во иста просторија или во исто време. Тие работат истовремено во рамките на истиот режим на загревање или ладење
 • Може да се поврзат различни типови внатрешни единици: на пр. монтиран на ѕид, аголна касетена единица, скриена таванска единица
 • Надворешните единици се опремени со ’SWING” компресор, познат по својот низок шум и висока енергетска ефикасност
 • KW (греење/ладење) 5.6KW/5.0KW

Контактирајте не

Категорија:
 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

Мулти инвертер надворешна единица со фреон R-32

  • Сезонски вредности за ефикасност( ладење/греење) до A +++ /A ++, благодарение на најсовремената технологија и вградената интелигенција
  • До 2 внатрешни единици може да се приклучат на 1 мулти надворешна единица; сите внатрешни единици се поединечно контролирани и не треба да се инсталираат во иста просторија или во исто време. Тие работат истовремено во рамките на истиот режим на загревање или ладење
  • Избирањето на производот R-32 го намалува влијанието врз животната средина со 68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност
  • Може да се поврзат различни типови внатрешни единици: на пр. монтиран на ѕид, аголен касетен агол, скриена таванска единица
  • Надворешните единици се опремени со”SWING” компресор, познат по својот низок шум и висока енергетска ефикасност.
  • Капацитет на ладење: 5.0kw
  • Капацитет на греење: 5.6kw
  • SEER 8.80/8.51
  • SCOP 4.64/4.60
  • Температурен опсег на ладење: -10C⁰ до +46C⁰
  • Температурен опсег на греење: -15C⁰ до +18C⁰
  Инвертер – Инверторските компресори континуирано ја прилагодуваат брзината на компресорот кон вистинската побарувачка. Помалку одземање на енергија и станици резултираат со намалена потрошувачка на енергија (до 30%) и постабилни температури.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0