fbpx

Каталог на Производи/Продавница - Daikin VRV IV – S серија RXYSQ-TY1/TV1

Daikin VRV IV – S серија RXYSQ-TY1/TV1

0 out of 5

 • Компактен и лесен дизајн со еден вентилатор, заштедува простор и лесен е за инсталирање
 • Широк спектар на внатрешни единици: можност за комбинирање на VRV единици или со стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura, …)
 • Единиците од VRV IV S – серијата имаат најдобра сезонска ефикасност во класата, затоа што имаат намалена потрошувачка на енергија и намалени трошоци.
 • Ги покрива сите потреби за тoплинска енергија  во даден објект преку: прецизна контрола на температурата, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
 • Единиците од VRV IV S – серијата на Daikin се идеални за инсталација на балкон или зад парапет затоа што се единици со дување однапред, со што се отстранува потребата од цевковод и се намалуваат трошоците за инсталирањe.
 • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: Променлива темература на разладно средство
 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • ВИДЕО
 • Каталози

Опис

Компактна топлотна пумпа VRV IV за станбена и делумно комерцијална примена

 • Компактен и лесен дизајн со еден вентилатор, заштедува простор и лесен е за инсталирање
 • Широк спектар на внатрешни единици: можност за комбинирање на VRV единици или со стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura, …)
 • Единиците од VRV IV S – серијата имаат најдобра сезонска ефикасност во класата, затоа што имаат намалена потрошувачка на енергија и намалени трошоци.
 • Ги покрива сите потреби за тoплинска енергија  во даден објект преку: прецизна контрола на температурата, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
 • Единиците од VRV IV S – серијата на Daikin се идеални за инсталација на балкон или зад парапет затоа што се единици со дување однапред, со што се отстранува потребата од цевковод и се намалуваат трошоците за инсталирањe.
 • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: Променлива темература на разладно средство

инвертер технологија -  инвертерскиот  компресор непрекинато ја подесува  брзината на работа, постојано  одржувајќи ја потребната температура, а при тоа штеди на енергија  до 30%.

 

PDF Каталог DAIKIN - VRV Системи

Download