fbpx

DAIKIN - VRV IV

“MERCURY“ хотел – Тетово

“АРЕНА ФИЛИП II” – градски стадион – Скопје

“НЕТ ЕЛЕКТРОНИКС” деловен објект – Скопје

ТЕЛЕВИЗИЈА СИТЕЛ – деловни простории

“КПД ИДРИЗОВО” – административна зграда, полуотворено одделение и отворено машко одделение.

0