fbpx

SENSIRA_NEW

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SENSIRA - New

  A++
  Актуелно
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN SENSIRA – New

  • Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
  • Титан-апатит деодорирачки филтер и катехин мрежa за прочистување на воздух
  • A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
  • SCOP /SEER до 4.28 / 6.87
  • Достапни капацитети 2.0kw;2.5kw;3.5kw;5.0kw;6.0kw;7.1kw
  Од: 36.100,00 ден. 32.490,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0