fbpx

ALTHERMA –GTP (со земен извор)

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA GTP - EGSQH-A9W (со земјен извор)

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA GTP – EGSQH-A9W (со земјен извор)

  • Топлотна пумпа со земјен извор за греење и топла вода
  • Технологијата на топлотна пумпа со земјен извор користи стабилна геотермална енергија од земјата , врз којашто не влијае надворешната температура
  • А++ , Највисока сезонска ефикасност благодарение на Daikin технологија на топлотна пумпа со инвертор компресор