fbpx

ALTHERMA HT - Виско температурнa

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA HT - EKHBRD-AD

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA HT – EKHBRD-AD

  • Енергетски ефикасен систем за греење, кој функионира на на принцип  на топлинска пумпа воздух-вода
  • A+ енергетска класа
  • SCOP до 3,01
  • Еднофазна или трофазна парапетна  внатрешна единица  со достапни капацитети  од 11,14 и  16kW
  • Овозможува соодветна и лесна замена на постоечките котли  за класично  конвенционално греење  ( струја, нафта , и сл .) , без промена на постоечката инсталација и  радијатори.
  • Примена: Темературата на водата во системот може да постигне до 80°C без електричен грејач
  • Инвертeр scroll компресор
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA HT - ЕRRQ-АV1/Y1

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA HT – ЕRRQ-АV1/Y1

  • Енергетски ефикасен систем за греење, кој функионира на на принцип  на топлинска пумпа воздух-вода
  • A+ енергетска класа
  • SCOP до 3,01
  • Еднофазна или трофазна парапетна  внатрешна единица  со достапни капацитети  од 11,14 и  16kW
  • Овозможува соодветна и лесна замена на постоечките котли  за класично  конвенционално греење  ( струја, нафта , и сл .) , без промена на постоечката инсталација и  радијатори.
  • Примена: Темературата на водата во системот може да постигне до 80°C без електричен грејач
  • Инвертeр scroll компресор