Altherma LT – Компактна единица

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ATHERMA LT – EHSH(X)-B + ERLQ-CV3/CW1 (КОМПАКТЕН СИСТЕМ)

  0 out of 5

  DAIKIN ATHERMA LT – EHSH(X)-B + ERLQ-CV3/CW1 (КОМПАКТЕН СИСТЕМ)

  • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода наменет само за греење и топла вода со термална соларна поддршка EHSH-B или за греење, ладење и термална солрна подршка EHSX-B.
  • Вградената соларна единица, дополнително ја зголемува ефикасност на обновливата енергија и овозможува врвна удобност при греење, ладење и создавање топла вода
  • Принцип на свежа вода: хигиенска вода, без потреба на термална дезинфекција од легионела
  • Соларната поддршка за топла санитарна вода е со соларен систем што не е под притисок (повратно движење на водата)
  • Лесен пластичен резервоар што немапотреба од одржување: без корозија, без анодна шипка, без наслаги од бигор и без губење вода преку безбедносниот вентил

  Контактирајте не

0