fbpx

Altherma LT – Моноблок

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

  • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен
  • Компактна повратна моноблок-единица за просторно ладење и греење со можност за  дополнителна топла санитарна вода
  • Безгрижна инсталација: потребно е само поврзување со вода
  • Континуирана  работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од мрзнење, како на пример слободно висечки калем
  • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци со А++
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EB(D)LQ - BB6V3/W1

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EB(D)LQ – BB6V3/W1

  • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода,идеален кога внатрешниот простор е ограничен
  • Енергетски ефикасен систем само за греење или за греење и ладење базиран натехнологијата на топлотна пумпа на принцип воздух-вода
  • Надворешната единица вади топлина однадворешниот воздух, дури и Температура од -25°C
  • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А+