Altherma LT – Парапетна единица

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

  • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода, идеална за куќи со ниска енергија
  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LT - EHVX-CB

  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LT – EHVX-CB

  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сe, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Најдобра сезонска ефикасност од А++, што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
  • Управувач преку интернет (опционално): можност за контрола на внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и можност за надгледување на потрошувачката на енергија

  Контактирајте не

0