fbpx

VRV IV со рекуперација

 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV - RYYQ-T/RXYQ-T(9)

  0 out of 5

  Daikin VRV IV – RYYQ-T/RXYQ-T(9)

  • Ги покрива сите потреби за топлотна  енергија на објектот преку една точка на контакт: прецизна контрола на температурата, вентилација, топла вода, клима комори и воздушни завеси Biddle.
  • Широк асортиман на внатрешни единици: можност за комбинација на VRV  и со стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura …)
  • Опфаќа VRV IV стандард  технологии: Променлива температура на разладното средство, постојано греење, конфигуратор за VRV, екран со 7 сегменти и компресори целосно со инвертори, топлински изменувач со 4 страни, PCB со ладење со разладно средство, нов мотор со вентилатор со еднонасочна струја
  • Достапно за греење само при неповратно поставување на терен
  • Ги содржи сите стандардни функции на VRV
 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV - со поврат на топлината - REYQ-T

  0 out of 5

  Daikin VRV IV – со поврат на топлината – REYQ-T

  Најдобро решение за ефикасност и удобност

  • Целосно интегрирано решение со поврат на  топлината – за максимална ефикасност
  • Ги покрива сите потреби затоплинска  енергија на  еден објектот преку една точка на контакт:- прецизна контрола на температурата, вентилација, топла вода, клима комори и воздушни завеси Biddle.
  • “ Бесплатно“ греење и топла вода преку поврат на  топлина
  • Совршена удобност за гости/потстанари преку истовремено ладење и греење
  • Опфаќа VRV IV стандард и технологии: Променлива температура на разладното средство, постојано греење, и конфигуратор за VRV, екран со 7 сегменти и компресори целосно со инвертори, топлински изменувач со 4 страни, PCB со ладење со разладно средство, нов инвертер мотор.
  • Оперативен опсег до -20°C за техничко ладење, како на пример, во сервер соби
  • Ги содржи сите стандардни функции на VRV