fbpx

VRV IV S – Серија

 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV - S серија RXYSQ-TY1/TV1

  0 out of 5

  Daikin VRV IV – S серија RXYSQ-TY1/TV1

  • Компактен и лесен дизајн со еден вентилатор, заштедува простор и лесен е за инсталирање
  • Широк спектар на внатрешни единици: можност за комбинирање на VRV единици или со стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura, …)
  • Единиците од VRV IV S – серијата имаат најдобра сезонска ефикасност во класата, затоа што имаат намалена потрошувачка на енергија и намалени трошоци.
  • Ги покрива сите потреби за тoплинска енергија  во даден објект преку: прецизна контрола на температурата, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
  • Единиците од VRV IV S – серијата на Daikin се идеални за инсталација на балкон или зад парапет затоа што се единици со дување однапред, со што се отстранува потребата од цевковод и се намалуваат трошоците за инсталирањe.
  • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: Променлива темература на разладно средство