Каталог на Производи/Продавница

 • You've just added this product to the cart:

  Прочистувач MCK55W

  Актуелно
  0 out of 5

  Прочистувач MCK55W

  • Прочистување и навлажнување на воздухот во еден уред
  • Прочистувачот на воздух MCK55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
  • Високо ефикасен електростатски “HEPA” филтер
  • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
  • Отстранување на PM 2.5
  • отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
  • Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
  • Применлива површинa: 41m2
  • Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Тежина: 9,5 kg
  • Тивок мод на работа – 19dBa  за прочистување на воздухот
  • Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот
  44.900,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  Прочистувач MC55W

  Актуелно
  0 out of 5

  Прочистувач MC55W

  • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и  уникатната Flash Streamer технологија на Daikin
  • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија
  • Електростатски “HEPA” филтер
  • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)
  • Отстранување на PM честички 2.5
  • Отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби
  • Применлива површинa: 41m2
  • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Тежина: 6,8kg
  • Тивок мод на работа до 19dBa
  33.900,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SENSIRA

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN SENSIRA

  • Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за чистење.
  • BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон – R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
  • A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
  • SCOP /SEER до 4.30 / 6.79
  • Достапни капацитети 2.0KW; 2.5KW;3.5KW;4.2KW;5.0KW; 6.0KW;7.1KW
  Од: 41.800,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SENSIRA - New

  A++
  Актуелно
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN SENSIRA – New

  • Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
  • Титан-апатит деодорирачки филтер и катехин мрежa за прочистување на воздух
  • A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
  • SCOP /SEER до 4.28 / 6.87
  • Достапни капацитети 3.5kw;5.0kw;6.0kw;7.1kw
  Од: 46.900,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN URURU SARARA

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN URURU SARARA

  • Клима уред со уникатен третман на воздухот-5 функции во еден систем- ладење, греење, прочистување на вoздухот, вентилација и одвлажнување – сите во една единица.
  • Енергетска класа (ладење/греење): A+++/A+++
  • 3-D проток на воздух- обезбедува чистиот воздух да стигне дури и до најоддалечните агли на просторијата.
  • Филтер за автоматско чистење – Нема потреба да чистите филтри, благодарение на филтерот за самочистење кој заштедува време и ја намалува потрошувачката на енергија за 25%.
  • Уникатна Daikin FLASH STREAMER технологија- генерира електрони со висока брзина кои силно ги уништуваат вирусите, бактериите и непријатните мириси и алергени.
  • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  Од: 183.053,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN STYLISH

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN STYLISH

  • Инвертер клима уред,со иновативен и елегантен дизајн со боја: бела, сребрена и боја на црно дрво.
  • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A+++/A+++
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW; 5KW
  Од: 97.593,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN EMURA

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN EMURA

  • Сплит ситем –BLUEVOLUTION серија
  • Сезонска ефикaсност до A +++ при ладењe и греење
  • Достапни капацитети:2.0kw, 2.5kw,3.5kw,4.2kw,5.0kw
  • SEER до 8,75
  • SCOP до 5,15
  • Температурен опсег на работа при ладење од -10℃ до + 50℃
  • Температурен опсег на работа при греење од -20℃ до + 24℃
  • Тивко режим на работа: Нивото на звучен притисок се спушта на 19dBA!
  • Користи Фреон: R-32 еколошки фреон – кој го намалува влијанието врз животната средина за 68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност
  • Ефект “ Coanda “ го оптимизира протокот на воздух за подобра дистрибуција на температура,низ целата просторија.Со користење на специјално дизајнирани клапни,се овозможува подобра распределба на температурата низ целата просторија
  • Интелигентниот термички сензор ја одредува моменталната собна температура и рамномерно го распределува воздухот низ просторијата пред да се префрли на дување што го насочува топлиот или ладен воздух во областите на кои им е потребен.
  • “ heat boost “ Зголемувањето на топлината брзо го загрева вашиот дом кога го стартувате клима уредот. Зададената температура се постигнува за 14% побрзо од обичен клима уред.
  • Користејќи електрони за да предизвика хемиски реакции со честичките што се пренесуваат во воздухот, вградената Flash Streamer технологија ги разградува алергените како што се поленот и габичните алергени, вируси, бактерии и ги отстранува досадните мириси обезбедувајќи подобар, почист воздух
  • Гласовна команда преку Амазон Алекса или Асистентот на Google за контрола на главните функции како што се зададената температура, режим на работа, брзина на вентилаторот итн.
  • Апликација Onecta: контролирајте го вашиот затворен простор од која било локација со апликација, преку вашата локална мрежа или интернет.

   

  Од: 106.593,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA

  • Посвеж, и исклучително чист воздух благодарение на технологијата Flash Streamer на Daikin: можете да дишите длабоко без грижа за нечист воздух
  • Енергетска класа (ладење/греење) до A+++/А+++
  • Достапни капацитети: 2KW; 2, 5KW; 3, 5KW; 4, 2KW; 5KW; 6KW; 7KW
  Од: 80.448,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN COMFORA

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN COMFORA

  • Високоѕидна инвертер клима со современ дизајн за заштеда на простор (препорачлива за реновирани објекти, бидејќи лесно може да се вгради над врата)
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A++
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
  Од: 56.314,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA -25° оптимизирана за греење

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA -25° оптимизирана за греење

  • Посвеж, и исклучително чист воздух благодарение на технологијата Flash Streamer на Daikin: можете да дишите длабоко без грижа за нечист воздух
  • Енергетска класа (ладење/греење) до A+++/А++
  • Достапни капацитети: 3,0KW; 4,0KW;
  Од: 118.465,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN COMFORA -25° оптимизиран за греење

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN COMFORA -25° оптимизиран за греење

  • Загарантирано пријатно греење дури и на температура од -25ºC. на околината.
  • Високоѕидна инвертер клима  со  современ дизајн за заштеда на простор
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A++
  • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW;
  Од: 123.471,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  • Инвертер сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен  современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  • SEER 8,55/ SCOP 4,65
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум – апатитниот филтер
  • Вграден WiFi контролер
  • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  • Економичен режим на работа
  • Моќен режим на работа
  • Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  • 24-часовен тајмер
  • Неделен тајмер
  • Можност за мулти-модел апликација
  Од: 100.529,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0