fbpx

топлотни пумпи воздух-вода Daikin Altherma Лесно заменете го стариот систем за греење и за топла вода со нашата енергетски ефикасна топлотна пумпа со висока температура Daikin Altherma.

Решенија за сите потреби одПроектирањеКлиматизацијаВентилација

Иновацијата значи постојано подобрување

Веруваме дека секогаш постои простор за подобрување. А ова верување е двигателот зад сè она што го правиме во Daikin. Од мали подобрувања во производниот процес, до огромни достигнувања што резултираат со 70% заштеда на енергија, имаме за цел да инспирираме промени во технологијата. Со нашиот Европски центар за развој и вниманието што го насочуваме кон еколошките производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.


Последни Новости и информации

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ

‼ ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ  ДО 20% , НА DAIKIN ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ ‼ ИСКОРИСТЕТЕ ГИ ПОПУСТИTE  ВО ИЦС ГРУП НА ПРОИЗВОДИТЕ […] Почитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ – DAIKIN FTXB-C

СО ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПОПУСТИ  ВО ИЦС ГРУП , ЗАШТЕДЕТЕ ДО – 10% ПРИ КУПУВАЊЕ НА НАЈПРОДАВАНИОТ И ИСКЛУЧИТЕЛНО ШТЕДЛИВ ИНВЕРТЕРТ […] Почитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ – DAIKIN PERFERA FTXM-42M

>>СО ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПОПУСТИ  ЗАШТЕДЕТЕ ДО   20% ПРИ КУПУВАЊЕ НА DAIKIN PERFERA FTXM-42M, И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА СУБВЕНЦИЈА ОД ГРАД СКОПЈЕ – 15.000 […] Почитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ – DAIKIN SENSIRA FTXF50A и FTXF60A

>>СО ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПОПУСТИ ЗАШТЕДЕТЕ ДО – 10% ПРИ КУПУВАЊЕ НА НАЈПРОДАВАНИОТ И ИСКЛУЧИТЕЛНО ШТЕДЛИВ ИНВЕРТЕРТ – DAIKIN SENSIRA, И […] Почитај повеќе

ИЦС Груп се приклучува на денот за правење добри дела „Pay it Forward“

ИЦС Груп овластен партнер на DAIKIN за Македонија се приклучува на одбележувањето на денот за правење добри дела „Pay […] Почитај повеќе

DAIKIN – SENSIRA исклучително штедлив ИНВЕРТЕР – Акцијата продолжува до 01.03.2019

Акцијата продолжува до 01.03.2019. Искористете ги субвенциите од Град Скопје и обезбедете се со DAIKIN SENSIRA најпродаваниот и исклучително штедлив […] Почитај повеќе

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и […] Почитај повеќе

Оглас за вработување – СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и […] Почитај повеќе

Оглас за вработување – ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и […] Почитај повеќе

Извлечен е среќниот добитник на прочистувачот на воздух – FLASH STREAMER

  ICS Group во соработка со Daikin Macedonia, на 26.12.2018 год. го извлече среќниот добитник на прочистувачот на воздух – […] Почитај повеќе

ОСВОИ DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И ДИШИ ЧИСТ И СВЕЖ ВОЗДУХ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА

ИЦС Груп ДОО Скопје со седиште на ул. 164 бр. 46а Скопје и ЕМБС 6555950 во соработка со ДАИКИН Македонија […] Почитај повеќе

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M?

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M? Еден уред со две функции – инвертер клима уред и прочистувач на воздух.   Daikin Perfera […] Почитај повеќе

Упатство за употреба на купон – Гратис Wi-Fi

Купон код: ICS Group Гратис – Wi-Fi Купонот за Гратис – Wi-Fi контрола важи само за клима уредот: DAIKIN […] Почитај повеќе

PERFERA FTXM-42M – Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

DAIKIN PERFERA FTXM-42M повеќе од обичен клима уред – грее, лади и го прoчистува внатрешниот воздух. Со вградената FLASH STREAMER – […] Почитај повеќе

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА! Програмата за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската […] Почитај повеќе

ЕСЕНСКА АКЦИЈА 20-20 на ИЦС ГРУП и DAIKIN

10 причини да ја искористите можноста 20% субвенција од ИЦС ГРУП и DAIKIN  за ALTHERMA LT и ALTHERMA 3 20% дополнителен  гранд  […] Почитај повеќе

Daikin Highest Customer Satisfaction 2017

ИЦС ГРУП и оваа година се стекна со престижна награда од DAIKIN – Highest Customer Satisfaction 2017  ИЦС ГРУП за […] Почитај повеќе

Кој може да биде сопственик на овој сертификат?

HOME C°MFORT EXPERT е престижно признание кое Јапонскиот производител ДАИКИН им го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери. Home […] Почитај повеќе

КАРПОШ ЗА ШТЕДЛИВО И ЕКО ГРЕЕЊЕ

Од оваа грејна сезона стартуваше системот за греење од обновливи извори на енергија во ООУ,,Вера Циривири Трена’’. По тој […] Почитај повеќе

ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ РАСТЕ: Како да си го заштитиме домот?

Квалитетот на воздухот се повеќе се влошува, а секојдневните податоци покажуваат големо ниво на загаденост во повеќе македонски градови. […] Почитај повеќе

Сертификати и Признанија