Блог новости

DAIKIN – SENSIRA исклучително штедлив ИНВЕРТЕР – Акцијата продолжува до 01.03.2019

Акцијата продолжува до 01.03.2019. Искористете ги субвенциите од Град Скопје и обезбедете се со DAIKIN SENSIRA најпродаваниот и исклучително штедлив ИНВЕРТЕР клима со дополнителни поволности: Попуст дo 10% или 24 рати без камата на редовната цена, за моделите FTXF50A и FTXF60A. Гратис WIFi контролер за моделот FTX35A (кој е со редовна цена oд 3.600 ден.) A++  енергетска класа, еколошки фреон R-32  и 3 години гаранција. Побрзајте во продажните места на ИЦС ГРУП и бидете ДЕЛ од РЕШЕНИЕТО на Град Скопје – […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ    Потребни квалификации: Машински факултет (термо- техничко инженерство), но може да се зема во предвид и кандидати со друг технички факултет Работно искуство-Минимум […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР со работно искуство од минимум 5 години (ќе се смета за предност)    Потребни квалификации за позиција сервисер – фриготехничар: ССС – електро или машински техничар Основно познавање на […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР со и без работно искуство.    Потребни квалификации за позиција Помошник – Сервисер – фриготехничар: ССС – електро или машински техничар Возачка дозвола Б – категорија Личен профил: Oдговорност, […]
Прочитај повеќе...

Извлечен е среќниот добитник на прочистувачот на воздух – FLASH STREAMER

  ICS Group во соработка со Daikin Macedonia, на 26.12.2018 год. го извлече среќниот добитник на прочистувачот на воздух – FLASH STREAMER MC70L.   Добитникот е СЛАВИЦА ЦВЕТКОВА.   Честитки до добитничката на овој прекрасен уред, а голема благодарност и повеќе среќа им посакуваме на сите останати учесници во наградниот натпревар.  
Прочитај повеќе...

ОСВОИ DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И ДИШИ ЧИСТ И СВЕЖ ВОЗДУХ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА

ИЦС Груп ДОО Скопје со седиште на ул. 164 бр. 46а Скопје и ЕМБС 6555950 во соработка со ДАИКИН Македонија – АЛМАКОС во времетраење од 9 дена, од 17.12.2018 – 25.12.2018 година ќе организира НАГРАДЕН КВИЗ за случајните минувачи во т.ц. Ситимол и т.ц.Скопјанка. Наградата претставува прочистувач на воздух ДАИКИН модел MC70L   Натпреварот ќе се организира во продажните места на ИЦС ГРУП во т.ц Ситимол и т.ц.Скопјанка.   ПРАВО НА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНИОТ КВИЗ Овој квиз е отворен за сите минувачи, потенцијални купувачи на ДАИКИН производите, кои ги оставиле […]
Прочитај повеќе...

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M?

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M? Еден уред со две функции – инвертер клима уред и прочистувач на воздух.   Daikin Perfera FTXM-42M е високотехнолошко решение за климатизација, кое целосно ги задоволува потребите за греење, ладење и прочистување на воздухот во вашиот дом. Паметна контрола, чист дизајн, заштеда на енергија и исклучително низок шум се карактеристиките со кои се одликува Daikin Perfera  FTXM-42M. Со  капацитет од  Qg 5.4( 1.7-6.0) kW овој  клима уред   е идеален  за препорачана површина од 45-50 м2. Протокот на воздух […]
Прочитај повеќе...

Упатство за употреба на купон – Гратис Wi-Fi

Купон код: ICS Group Гратис – Wi-Fi Купонот за Гратис – Wi-Fi контрола важи само за клима уредот: DAIKIN PERFERA FTXM-42M (R-32) која е со попуст од 20% со одбрани опции (вклучена монтажа и вклучена wi-fi контрола со вкупна цена од 78.900 ден).   Купонот е со продолжена важност до 25.01.2019 година и важи за дополнителни 10 направени и реализирани нарачки за дадениот модел преку нашата веб страна. Купонот со код: ICS Group Гратис – Wi-Fi во делот кошница пред самата нарачка, […]
Прочитај повеќе...

PERFERA FTXM-42M – Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

DAIKIN PERFERA FTXM-42M повеќе од обичен клима уред – грее, лади и го прoчистува внатрешниот воздух. Со вградената FLASH STREAMER – технологија, DAIKIN PERFERA ќе ви овозможи до 99% здрав и чист воздух, ослободен од разни алергени, вируси, и непријатни мириси. Дишете длабоко и уживајте во совршена клима Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата). A++ Qg= 5.4 (1.7 – 6.0) kW SEER/SCOP= 7.5 /4.6 FLASH STREAMER – технологија, 2 – зонско интелегентно око 3-D […]
Прочитај повеќе...

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА! Програмата за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската Банка за Обнова и Развој, обезбедува финансии за домаќинствата кои ќе набават високо-енергетски ефикасни ситеми   од палетата на производи на  DAIKIN од ИЦС ГРУП и  кои се  со соодветни сертификати за квалитет. Финансирањето со GEFF се одвива преку локалните финансиски институции (Охридска Банка/Шпаркасе Банка) кои ја користат кредитната линија да ги финансираат заемобарателите, по поволни каматни стапки. Кои се придобивките од GEFF? Успешно […]
Прочитај повеќе...