Monthly Archives - јануари 2021

НОВАТА DAIKIN PERFERA парапетна единица

ИНТЕЛИГЕНТНА, МОЌНА И ТИВКА. Чувствувајте се пријатно и удобно во вашиот дом додека надвор траат зимските студени денови со новата Perfera floor standing единица. Дизајнирана за удобност како за во зимските, така и за во летните денови. Софистициран и елегантен стил кој се вклопува во секој современ дом. Моќна, а сепак тивка, со двонасочен проток на воздухот, постигнувајќи висока ефикасност и еднаква распределба на воздухот во просторот.
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions