Daikin

C:\Users\Tanja\Desktop\MULTI slika 1.png

ПРЕДНОСТИТЕ на DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТ

ПРЕДНОСТИТЕ на DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТФлексибилен систем прилагодлив на Вашите потреби DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТ – овозможува бескрајна можност за креирање на удобен и пријатен дом користејќи ЕДНА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА со која можат да се поврзат најмногу до ПЕТ ВНАТРЕШНИ ЕДИНИЦИ и со кој одлично ќе ги решите температурните потреби за секоја од вашите соби, создавајќи пријатна атмосфера и комфор за секој период од годината. Зошто да се одлучите за МУЛТИ-СПЛИТ РЕШЕНИЕ vs СПЛИТ СИСТЕМ мулти-сплит систем две, три или повеќе сплит единици Кај […]
Прочитај повеќе...

НОВАТА DAIKIN PERFERA парапетна единица

ИНТЕЛИГЕНТНА, МОЌНА И ТИВКА. Чувствувајте се пријатно и удобно во вашиот дом додека надвор траат зимските студени денови со новата Perfera floor standing единица. Дизајнирана за удобност како за во зимските, така и за во летните денови. Софистициран и елегантен стил кој се вклопува во секој современ дом. Моќна, а сепак тивка, со двонасочен проток на воздухот, постигнувајќи висока ефикасност и еднаква распределба на воздухот во просторот.
Прочитај повеќе...

Со новите Daikin прочистувачи на воздух MC55W и MCK55W, до здрава и чиста средина во вашиот дом

Со новите Daikin прочистувачи на воздух MC55W и MCK55W , до здрава и чиста средина во вашиот дом. Три чекори кои ги разградуваат штетните соединенија:
Прочитај повеќе...

КАКО МОЌНАТА FLASH STREAMER ТЕХНОЛОГИЈА НА DAIKIN ГИ УНИШТУВА ВИРУСИТЕ И АЛЕРГЕНИТЕ

За оние кои страдаат од астма, алергии и чести вирози, особено ако овие заболувања претставуваат пречка во спиењето, замор, слаба концентрација и предизвикуваат други здравствени проблеми, Daikin прочистувачите на воздух (URURU MCK75J и МС70L), со моќната Flash Streamer технологија на разградување, помагаат да се отстранат бактериите, вирусите, алергените, поленот и непријатните мириси од вашиот дом. Што e Flash Streamer технологија? Flash Streamer технологија е она што ги прави прочистувачите за воздух на Daikin поразлични и поефикасни и од многу вакви уреди на […]
Прочитај повеќе...

ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех.

Горди сме што другите ја забележаа нашата работа и мисија во изминатата 2018 година.ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех, од сите дилери на Daikin во Македонија.Благодарност до сите кои ни ја дадоа својата доверба и веруваат во нас! Професионалниот тим на ИЦС ГРУП може да одговори на сите предизвици во областа на Daikin HVAC системите! ИЦС ГРУП – HCE PREMIUM Partner на DAIKIN за Македонија.
Прочитај повеќе...

ОСВОИ DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И ДИШИ ЧИСТ И СВЕЖ ВОЗДУХ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА

ИЦС Груп ДОО Скопје со седиште на ул. 164 бр. 46а Скопје и ЕМБС 6555950 во соработка со ДАИКИН Македонија – АЛМАКОС во времетраење од 9 дена, од 17.12.2018 – 25.12.2018 година ќе организира НАГРАДЕН КВИЗ за случајните минувачи во т.ц. Ситимол и т.ц.Скопјанка. Наградата претставува прочистувач на воздух ДАИКИН модел MC70L   Натпреварот ќе се организира во продажните места на ИЦС ГРУП во т.ц Ситимол и т.ц.Скопјанка.   ПРАВО НА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНИОТ КВИЗ Овој квиз е отворен за сите минувачи, потенцијални купувачи на ДАИКИН производите, кои ги оставиле […]
Прочитај повеќе...

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M?

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M? Еден уред со две функции – инвертер клима уред и прочистувач на воздух.   Daikin Perfera FTXM-42M е високотехнолошко решение за климатизација, кое целосно ги задоволува потребите за греење, ладење и прочистување на воздухот во вашиот дом. Паметна контрола, чист дизајн, заштеда на енергија и исклучително низок шум се карактеристиките со кои се одликува Daikin Perfera  FTXM-42M. Со  капацитет од  Qg 5.4( 1.7-6.0) kW овој  клима уред   е идеален  за препорачана површина од 45-50 м2. Протокот на воздух […]
Прочитај повеќе...

PERFERA FTXM-42M – Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

DAIKIN PERFERA FTXM-42M повеќе од обичен клима уред – грее, лади и го прoчистува внатрешниот воздух. Со вградената FLASH STREAMER – технологија, DAIKIN PERFERA ќе ви овозможи до 99% здрав и чист воздух, ослободен од разни алергени, вируси, и непријатни мириси. Дишете длабоко и уживајте во совршена клима Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата). A++ Qg= 5.4 (1.7 – 6.0) kW SEER/SCOP= 7.5 /4.6 FLASH STREAMER – технологија, 2 – зонско интелегентно око 3-D […]
Прочитај повеќе...

ЕСЕНСКА АКЦИЈА 20-20 на ИЦС ГРУП и DAIKIN

10 причини да ја искористите можноста 20% субвенција од ИЦС ГРУП и DAIKIN  за ALTHERMA LT и ALTHERMA 3 20% дополнителен  гранд  од GEFF  www.ebrdgeff.com/macedonia_facilities ALTHERMA  e топлотна пумпа 3 во 1 – грее, лади и припрема на топла вода без ослободување на СО2 Заштда на енергија  меѓу  50% до  80%. Грее и  до Т= – 25С° Мал простор за инсталирање од  ~0,37 м2 36 месеци гаранција Без трошоци за аплицирање (превземени од ИЦС ГРУП) Краток временски рок на монтажа 1 година […]
Прочитај повеќе...

ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ РАСТЕ: Како да си го заштитиме домот?

Квалитетот на воздухот се повеќе се влошува, а секојдневните податоци покажуваат големо ниво на загаденост во повеќе македонски градови. Алармантно станува зголемувањето на концентрациите од ситни честички и прашина во воздухот, како и концентрациите на штетни гасови од типот на СО2, H2S, азотни оксиди   Според одредени статистички податоци, во Македонија годишно се губат околу 1.350 животи и илјадници продуктивни денови како резултат на загадувањето на воздухот од ваквите штетни материи и гасови.   Решавањето на проблемот со загадувањето на воздухот e глобален процес. […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions