Monthly Archives - април 2020

КАКО МОЌНАТА FLASH STREAMER ТЕХНОЛОГИЈА НА DAIKIN ГИ УНИШТУВА ВИРУСИТЕ И АЛЕРГЕНИТЕ

За оние кои страдаат од астма, алергии и чести вирози, особено ако овие заболувања претставуваат пречка во спиењето, замор, слаба концентрација и предизвикуваат други здравствени проблеми, Daikin прочистувачите на воздух (URURU MCK75J и МС70L), со моќната Flash Streamer технологија на разградување, помагаат да се отстранат бактериите, вирусите, алергените, поленот и непријатните мириси од вашиот дом. Што e Flash Streamer технологија? Flash Streamer технологија е она што ги прави прочистувачите за воздух на Daikin поразлични и поефикасни и од многу вакви уреди на […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions