Monthly Archives - февруари 2021

C:\Users\Tanja\Desktop\AKCIJA -FEBRUAR\ДАИКИН СЕНСИРА .png

Daikin Sensira FTXC/B – инвертер клима со мала потрошувачка на енергија и пријатен комфор

Новиот модел на SENSIRA FTXC-B на Daikin, претставува економично и најдобро решение за греење и ладење на секој дом. Таа овозможува здрава и удобна домашна средина и комфор , чист и свеж воздух, како и оптимална температура во текот на целата година. SENSIRA FTXC-B  е една од поновите модели во палетата на клима уреди на DAIKIN од Bluevolution серијата и го користи еколошкиот фреон R-32. Sensira FTXC-B нуди висока енергетска ефикасност, а физички е доволно мала и компактна , за да […]
Прочитај повеќе...
C:\Users\Tanja\Desktop\MULTI slika 1.png

ПРЕДНОСТИТЕ на DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТ

ПРЕДНОСТИТЕ на DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТФлексибилен систем прилагодлив на Вашите потреби DAIKIN МУЛТИ- СПЛИТ СИСТЕМОТ – овозможува бескрајна можност за креирање на удобен и пријатен дом користејќи ЕДНА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА со која можат да се поврзат најмногу до ПЕТ ВНАТРЕШНИ ЕДИНИЦИ и со кој одлично ќе ги решите температурните потреби за секоја од вашите соби, создавајќи пријатна атмосфера и комфор за секој период од годината. Зошто да се одлучите за МУЛТИ-СПЛИТ РЕШЕНИЕ vs СПЛИТ СИСТЕМ мулти-сплит систем две, три или повеќе сплит единици Кај […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions