Monthly Archives - јуни 2023

Оглас за вработување: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПОНУДИ

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПОНУДИ Цел на работното место e: Поттикнување на продажбата преку изработка на понуди, предмери и оптимални решенија во процесот на проектирање и изведба на системите за климатизација. Потребни квалификации: ВСС/ Машински факултет предност […]
Прочитај повеќе...

Daikin VRV 5 Heat Recovery систем – истовремено греење и ладење , со поврат на топлина.

Имаме мисија да создадеме стабилно наследство Суштината на нашето постоење е да создадеме безбедна, здрава и удобна околина во објектот преку врвната технологија на Daikin VRV 5 системите. Посветени сме да го елиминираме испуштањето CO2 целосно до крајот на 2050 година, па затоа работиме со нашите партнери и клиенти за да создадеме свет со поздрав внатрешен воздух и помало влијание врз околината. Приспособливост на Daikin VRV 5 Нашата флексибилна технологија со топлински пумпи може лесно да се приспособи во секој објект и на […]
Прочитај повеќе...

Производство на лимени канали за дистрибуција на воздух.

ICS Group е фирма специјализирана за проектирање, продажба и изведба на енергетско ефикасни системи за греење, ладење и вентилација .Во склоп на оваа дејност успешно  се специјализира и за производство на лимени канали кои се користат за дистрибуција на воздух.  Со имплементиран автоматизиран процес, гарантираме висок квалитет на своите производи. Каналите што се произведуваат се четвртасти и ги исполнуваат стандардите EN1505 и препораките на SMACNA стандардот. Изработка и материјали За изработката на своите производи, ICS Group користи висококвалитетен поцинкован лим со дебелина […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions