Monthly Archives - март 2023

DAIKIN SKY AIR – ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, ИДЕАЛЕН ЗА МАЛИ И СРЕДНО ГОЛЕМИ КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

Daikin Sky Air – еден систем што овозможува истовремено греење, ладење, вентилација и прочистување на воздухот ,наменет за мали и средно големи комерцијални објекти: дата центри ,сервер сали, бутици,мали продавници ,канцеларии ,ресторани и спортски сали. Daikin Sky Air е првиот Европски комерцијален систем за ладење и греење со R-32 фреон и со највисока сезонска енергетска ефикасност (SEER до 8,02) во оваа класа на производи. Решенијата за климатизација со овие системи се реализираат со избор на  три модели надворешни единици и голем […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions