Tag - DAIKIN

Со новите Daikin прочистувачи на воздух MC55W и MCK55W, до здрава и чиста средина во вашиот дом

Со новите Daikin прочистувачи на воздух MC55W и MCK55W , до здрава и чиста средина во вашиот дом. Три чекори кои ги разградуваат штетните соединенија:
Прочитај повеќе...

ИЦС ГРУП и оваа година добитник на престижното признание – “DАIKIN HIGHEST TURNOVER“

Чест и задоволство ни е да ја споделиме нашата радост за добиената нова награда “Daikin HIGHEST TURNOVER” за изминатата 2019 година. ИЦС ГРУП и оваа година, како и во претходните неколку години, го добива признанието за постигнат најголем успех од сите дистрибутери на Daikin во Македонија.
Прочитај повеќе...

КУПИ ИНВЕРТЕР КЛИМА DAIKIN ОД ИЦС ГРУП И ЗАЕДНИЧКИ ДА АПЛИЦИРАМЕ ЗА 1000 ЕВРА СУБВЕНЦИИ ОД ГРАД СКОПЈЕ

На 03.07.2020 година, град Скопје објави јавен повик за субвенционирање на 5000 семејства за набавка на високоефикасни инвертер клима уреди за затоплување . КОИ ИМА ПРАВО НА УЧЕСТВО НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ?
Прочитај повеќе...

ЈУНСКА АКЦИЈА на најпродаваните DAIKIN инвертер клими

????<< Искористете ги ЈУНСКИТЕ ПОПУСТИTE на DAIKIN во ИЦС ГРУП и обезбедете си идеална клима во вашиот дом. >>???? ✔од 7% до 20% попуст или 24/48 рати без камата. ✔за on-line купување на моделот DAIKIN FTXB-C дополнителни 5% попуст. ДОКАЖАНО НАЈДОБРИ ✔ Само еден е DAIKIN – No.1 во светот.  ✔ 100 % задоволни корисници. ✔ EUROVENT сертификат – доказ од стручната јавност.  ✔ 3 години гаранција. ✔ Јапонски бренд – Европско производство. ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП – единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА. Продажен салон – Т.Ц. […]
Прочитај повеќе...

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M?

Зошто да ја одберете DAIKIN PERFERA FTXM-42M? Еден уред со две функции – инвертер клима уред и прочистувач на воздух.   Daikin Perfera FTXM-42M е високотехнолошко решение за климатизација, кое целосно ги задоволува потребите за греење, ладење и прочистување на воздухот во вашиот дом. Паметна контрола, чист дизајн, заштеда на енергија и исклучително низок шум се карактеристиките со кои се одликува Daikin Perfera  FTXM-42M. Со  капацитет од  Qg 5.4( 1.7-6.0) kW овој  клима уред   е идеален  за препорачана површина од 45-50 м2. Протокот на воздух […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions