Monthly Archives - февруари 2019

DAIKIN – SENSIRA исклучително штедлив ИНВЕРТЕР – Акцијата продолжува до 01.03.2019

Акцијата продолжува до 01.03.2019. Искористете ги субвенциите од Град Скопје и обезбедете се со DAIKIN SENSIRA најпродаваниот и исклучително штедлив ИНВЕРТЕР клима со дополнителни поволности: Попуст дo 10% или 24 рати без камата на редовната цена, за моделите FTXF50A и FTXF60A. Гратис WIFi контролер за моделот FTX35A (кој е со редовна цена oд 3.600 ден.) A++  енергетска класа, еколошки фреон R-32  и 3 години гаранција. Побрзајте во продажните места на ИЦС ГРУП и бидете ДЕЛ од РЕШЕНИЕТО на Град Скопје – […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions