Monthly Archives - ноември 2018

Упатство за употреба на купон – Гратис Wi-Fi

Купон код: ICS Group Гратис – Wi-Fi Купонот за Гратис – Wi-Fi контрола важи само за клима уредот: DAIKIN PERFERA FTXM-42M (R-32) која е со попуст од 20% со одбрани опции (вклучена монтажа и вклучена wi-fi контрола со вкупна цена од 78.900 ден).   Купонот е со продолжена важност до 25.01.2019 година и важи за дополнителни 10 направени и реализирани нарачки за дадениот модел преку нашата веб страна. Купонот со код: ICS Group Гратис – Wi-Fi во делот кошница пред самата нарачка, […]
Прочитај повеќе...

PERFERA FTXM-42M – Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

DAIKIN PERFERA FTXM-42M повеќе од обичен клима уред – грее, лади и го прoчистува внатрешниот воздух. Со вградената FLASH STREAMER – технологија, DAIKIN PERFERA ќе ви овозможи до 99% здрав и чист воздух, ослободен од разни алергени, вируси, и непријатни мириси. Дишете длабоко и уживајте во совршена клима Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата). A++ Qg= 5.4 (1.7 – 6.0) kW SEER/SCOP= 7.5 /4.6 FLASH STREAMER – технологија, 2 – зонско интелегентно око 3-D […]
Прочитај повеќе...

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!

СУБВЕНЦИИ ДО 20% ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ПРОИЗВОДИ! МОЖНОСТ КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА! Програмата за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската Банка за Обнова и Развој, обезбедува финансии за домаќинствата кои ќе набават високо-енергетски ефикасни ситеми   од палетата на производи на  DAIKIN од ИЦС ГРУП и  кои се  со соодветни сертификати за квалитет. Финансирањето со GEFF се одвива преку локалните финансиски институции (Охридска Банка/Шпаркасе Банка) кои ја користат кредитната линија да ги финансираат заемобарателите, по поволни каматни стапки. Кои се придобивките од GEFF? Успешно […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions