Monthly Archives - мај 2020

DAIKIN поблиску до потрошувачите – ИЦС ГРУП го отвори новиот продажен салон “i-SHOWROOM”

Денес ИЦС ГРУП е препознатлива компанија во Македонија во областа на климатизација и вентилација и преставува синоним за иновативност, квалитет и професионалност. Како премиум партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, сакавме производите да ги донесеме што поблиску до секој заинтересиран клиент. За таа цел ИЦС ГРУП го отвори третиот изложбено-продажен салон во Скопје, лоциран во населба Карпош на  Булевар Илинден бр.160. На површина од околу 200м2, дизајниран според сите стандарди на премиум брендот Daikin, посетителите ќе можат на едно место да ги […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions