Monthly Archives - декември 2022

DAIKIN ги наградува своите корисници

Учествувајте на нашата онлајн анкета – вашето мислење ни значи! Постојано се стремиме да ги понудиме најдобрите производи и услуги, а вашите коментари ни се неопходни за постојано да се усовршуваме. Споделете го вашето искуство пополнувајќи ја нашата кратка онлајн анкета, и бидете потенцијален добитник на еден од од двата Apple Ipad таблети!Учествувајте сега:   www.daikin.mk/mk_mk/csi.html
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: МАГАЦИОНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во магацинското работење имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:                            МАГАЦИОНЕР Потребни квалификации:      Познавање на процесите во  магацинско работење.     Задолжително познавање од материјално работење и користење апликативен софтвер     Познавање (активно на користење) на […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions