Monthly Archives - октомври 2023

Daikin Altherma енергетско ефикасни топлински пумпи – ICS Group ви нуди паметни решенија за најниски сезонски и месечни трошоци за греење оваа зима!

DAIKIN како лидер на пазарот за топлински пумпи, секогаш се обидувал да биде предводник и иноватор на инвертер технологијата. Во последниве две-три години ги разви и доусоврши сите клучни компоненети на своите производи ,што резултираше со дизајнирање на нова серија на топлотна пумпа за домашна употреба.                                                                                                                                           Daikin Altherma не е само топлотна пумпа, туку и врвно инженерско решение, со која сте покриени во сите сезони. Вие во исто време ја враќате инвестицијата, додека вашиот дом е совршеното место за […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: Лимар за лимарски погон.

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во лимарскиот погон, имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција: ЛИМАР Потребни квалификации:      Познавање на процесите во  лимарското работење.     Вештини за работа со алат и машини.      Способност за комуникација при превземање на задачите, разјаснување на детали и сл.     Диплома од средно стручно или гимназиско образование. Искуство: Пожелно е кандидатите да […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions