Monthly Archives - мај 2023

Оглас за вработување: Раководител на продажба

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: Раководител на продажба Цел на работното место e: Планирање и креирање на акциски план за унапредување на продажбата, преку проширување на базата на клиенти, остварување на таргетите за продажба, маркетинг активности и успешно менаџирање на вработените […]
Прочитај повеќе...

Daikin VRV – НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Вообичаено, многу индустриски и комерцијални објекти денес зависат од неколку посебни системи за греење, ладење, топла вода, воздушни завеси, вентилација и чист воздух. Резултатот е голема потрошувачка на енергија и финансии. За да се обезбеди поголема енергетска и финансиска заштеда, Daikin ја разви VRV технологијата – (Variable Refrigerant Volume) која е добрa алтернатива и оргинално решение со кое може да се управува и контролира до 70% од вкупната потрошувачката на енергијата во зградите. Daikin VRV – единствен систем за *Забелешка: Со интегрираниот Daikin VRV […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions