Monthly Archives - септември 2019

ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех.

Горди сме што другите ја забележаа нашата работа и мисија во изминатата 2018 година.ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех, од сите дилери на Daikin во Македонија.Благодарност до сите кои ни ја дадоа својата доверба и веруваат во нас! Професионалниот тим на ИЦС ГРУП може да одговори на сите предизвици во областа на Daikin HVAC системите! ИЦС ГРУП – HCE PREMIUM Partner на DAIKIN за Македонија.
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР (важност до 16.09.2019г.)

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:   МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР   Потребни квалификации: Машински факултет, но може да се земат во предвид и кандидати со друг технички факултет Co или без работно искуство Задолжително познавање на англиски јазик Работа на компјутер […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions