Monthly Archives - јануари 2019

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ    Потребни квалификации: Машински факултет (термо- техничко инженерство), но може да се зема во предвид и кандидати со друг технички факултет Работно искуство-Минимум […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР со работно искуство од минимум 5 години (ќе се смета за предност)    Потребни квалификации за позиција сервисер – фриготехничар: ССС – електро или машински техничар Основно познавање на […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:    ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР со и без работно искуство.    Потребни квалификации за позиција Помошник – Сервисер – фриготехничар: ССС – електро или машински техничар Возачка дозвола Б – категорија Личен профил: Oдговорност, […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions