Каталог на Производи/Продавница - Прочистувач MCK55W

Прочистувач MCK55W

32.069,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

 • Прочистување и навлажнување на воздухот во еден уред
 • Прочистувачот на воздух MCK55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
 • Високо ефикасен електростатски “HEPA” филтер
 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
 • Отстранување на PM 2.5
 • отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
 • Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
 • Применлива површинa: 82m2
 • Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Тежина: 9,5 kg
 • Тивок мод на работа – 19dBa  за прочистување на воздухот
 • Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот
Достапност: Овој продукт моментално го немаме на залиха! (со нарачка на овој продукт испораката би била најдоцна за 30 работни денови.) Категорија:
 • Опис
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • ВИДЕО
 • СЕРТИФИКАТИ
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • Прочистување и навлажнување на воздухот во еден уред
 • Прочистувачот на воздух MCK55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
 • Високо ефикасен електростатски “HEPA” филтер
 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
 • Отстранување на PM 2.5
 • отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
 • Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
 • Применлива површинa: 82m2
 • Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Тежина: 9,5 kg
 • Тивок мод на работа – 19dBa  за прочистување на воздухот
 • Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

Прочистувач и навлажнувач на воздух DAIKIN - MCK55W

Превземи

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions