Каталог на Производи/Продавница - Прочистувач MC55W

Прочистувач MC55W

27.049,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

 • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и  уникатната Flash Streamer технологија на Daikin
 • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија
 • Електростатски “HEPA” филтер
 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)
 • Отстранување на PM честички 2.5
 • Отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби
 • Применлива површинa: 82m2
 • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Тежина: 6,8kg
 • Тивок мод на работа до 19dBa
Достапност: Овој продукт моментално го немаме на залиха! (со нарачка на овој продукт испораката би била најдоцна за 30 работни денови.) Категорија:
 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • ВИДЕО
 • СЕРТИФИКАТИ
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и  уникатната Flash Streamer технологија на Daikin
 • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија
 • Електростатски “HEPA” филтер
 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)
 • Отстранување на PM честички 2.5
 • Отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби
 • Применлива површинa: 82m2
 • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
 • Тежина: 6,8kg
 • Тивок мод на работа до 19dBa

Користејќи електрони за да предизвикате хемиски реакции со честичките што се шират во воздухот, Flash Streamer-от ги разградува алергените како што се поленот и габичните алергени,вирусите и ги отстранува мирисите обезбедувајќи подобар и почист воздух.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

Прочистувач на воздух DAIKIN - MC55W

Превземи

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions