fbpx

Каталог на Производи/Продавница - ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DAIKIN – MC70L

-15%

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DAIKIN – MC70L

29.500 ден 25.075 ден (со вклучено 18% ДДВ)

 • Силно и моќно прочистување на воздухот со DAIKIN FLASH STREAMER технологијата – спој на нова технологија со подобрени карактеристики и исклучително тивок режим на работа
 • овозможува овој производ да го подобрува квалитетот на воздухот во секоја просторија
 • Во широк опсег ги уништува и отстранува честиците на прашина, разни непожелни мириси и микроби, а вирусите ги прави безопасни за средината
 • Голем проток на воздух: 420 m³/h во турбо режим на работа
 • Опис
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Видео
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • Силно и моќно прочистување на воздухот со DAIKIN FLASH STREAMER технологијата – спој на нова технологија со подобрени карактеристики и исклучително тивок режим на работа
 • овозможува овој производ да го подобрува квалитетот на воздухот во секоја просторија
 • Во широк опсег ги уништува и отстранува честиците на прашина, разни непожелни мириси и микроби, а вирусите ги прави безопасни за средината
 • Голем проток на воздух: 420 m³/h во турбо режим на работа
 • Го збогатува воздухот со негативни јони обезбедувајки здрава атмосфера во секоја просторија
 • Мала бучавост до 16 dBA
 • Лесна, компактна и мобилна единица
 • Едноставен начин на чистење и ниски трошоци за одржување

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

PDF Брошура од моделот - DAIKIN MC70L

Download

PDF Каталог на сите производи DAIKIN - 2018-2019

Download