Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

 • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност само греење Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
 • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
 • 65°C температура на излезна вода
 • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти, нема потреба од други компoненти
 • PCB- таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

 • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност само греење Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
 • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
 • 65°C температура на излезна вода
 • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти, нема потреба од други компoненти
 • PCB- таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мали места, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор
 • Може да се комбинира со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ЕСН2О за топла санитарна вода
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
 • Надворешната единица – може да работи при сите климатски услови, дури и при најтешки зимски температури, до -25°C.
 • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци А+++

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions