Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBX12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење и ладење

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBX12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење и ладење

Општи информации

 • Топлинска пумпа АLTHERMA 3H MT W за греење и ладење идеална за нови, но и за слабо изолирани објекти
 • ETBX12-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
 • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
 • Достапни бои: бела боја.
 • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
 • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
 • Максимална температура на излез на вода до 65°C.
 • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

Контактирајте не

 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • Топлинска пумпа за греење и ладење со елегантен и модерен дизајн.
 • До А+++ – највисока сезонска ефикасност што овозможува и најголема заштеда на енергија.
 • Поврзување за W-LAN адаптер.
 • PCB – таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап за одржување.
 • Може да се комбинира со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад за топла санитарна вода.
 • Едноставниот интерфејс го олеснува управувањето на температурите, распоредот и префрлањето помеѓу греење и ладење.
 • Можност да се избере вграден резервен грејач од 6kW и 9kW.
 • Ниво на звучен притисок (надворешна единица): 41 dBA до 47 dBA.
 • Надворешната единица – може да работи до -28°C.
 • Достапни капацитети: 8kw, 10kw, 12kw.
 • Сезонска ефикасност на греење со SCOP до 4,98(7°C / 35°C).
Највисока енергетска ефикасност – најголема заштеда на енергија.
Onecta апликација - Управувајте со внатрешната единица од секое место преку апликацијата која заштедува на време и енергија.
Загарантирана работа до -28°C - Daikin единиците се погодни за сите клими, дури и за издржување на тешки зимски услови.
Гласовна контрола - Контролирајте ја вашата единица со вашиот глас.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

КАТАЛОГ Daikin топлотни пумпи 2022-2023

Превземи

DAIKIN ALTHERMA 3H MT W ETBX-EPRA

Превземи

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions