Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ALTHERMA 3 M EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 Греење и ладење

DAIKIN ALTHERMA 3 M EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 Греење и ладење

Општи информации

 • Нискотемпеературна топлинска пумпа АLTHERMA 3M – EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 за греење и ладење идеална за нови и нискоенергерски објекти.
 • Моноблок систем сè-во-едно – ги вклучува сите хидраулични делови внатре
 • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлинска пумпа воздух-вода
 • Вграден резервен електричен грејач како опција за дополнително загревање при екстремно ниска надворешна температура
 • Избор на предаватели: подно, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
 • Максимална температура на излез на вода до 55°C.

Контактирајте не

 • Опис
 • ПРЕДНОСТИ
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

 • До А+++ – највисока сезонска ефикасност што овозможува инајголема заштеда на енергија.
 • Поврзување за W-LAN адаптер.
 • PCB – таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап за одржување.
 • Може да се комбинира со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад за топла санитарна вода.
 • Можност да се избере вграден резервен грејач од 3kW.
 • Ниво на звучен притисок (надворешна единица): до 62 dBA.
 • Надворешната единица – може да работи до -25°C.
 • Достапни капацитети: 9kw, 11kw 14kw, 16kw
 • Сезонска ефикасност на греење со SCOP до 4,82(7°C / 35°C).
Највисока енергетска ефикасност – најголема заштеда на енергија.
Onecta апликација - Управувајте со внатрешната единица од секое место преку апликацијата која заштедува на време и енергија.
Загарантирана работа до -25°C - Daikin единиците се погодни за сите клими, дури и за издржување на тешки зимски услови.
Гласовна контрола - Контролирајте ја вашата единица со вашиот глас.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

КАТАЛОГ Daikin топлотни пумпи 2022-2023

Превземи

DAIKIN ALTHERMA 3H MT W ETBX-EPRA

Превземи

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions