fbpx

Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN ATHERMA LT – EHSH(X)-B + ERLQ-CV3/CW1 (КОМПАКТЕН СИСТЕМ)

DAIKIN ATHERMA LT – EHSH(X)-B + ERLQ-CV3/CW1 (КОМПАКТЕН СИСТЕМ)

 • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода наменет само за греење и топла вода со термална соларна поддршка EHSH-B или за греење, ладење и термална солрна подршка EHSX-B.
 • Вградената соларна единица, дополнително ја зголемува ефикасност на обновливата енергија и овозможува врвна удобност при греење, ладење и создавање топла вода
 • Принцип на свежа вода: хигиенска вода, без потреба на термална дезинфекција од легионела
 • Соларната поддршка за топла санитарна вода е со соларен систем што не е под притисок (повратно движење на водата)
 • Лесен пластичен резервоар што немапотреба од одржување: без корозија, без анодна шипка, без наслаги од бигор и без губење вода преку безбедносниот вентил

Контактирајте не

 • Опис
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

DAIKIN ATHERMA LT – EHSH(X)-B + ERLQ-CV3/CW1 (КОМПАКТЕН СИСТЕМ)

 • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода наменет само за греење и топла вода со термална соларна поддршка EHSH-B или за греење, ладење и термална солрна подршка EHSX-B.
 • Вградената соларна единица, дополнително ја зголемува ефикасност на обновливата енергија и овозможува врвна удобност при греење, ладење и создавање топла вода
 • Принцип на свежа вода: хигиенска вода, без потреба на термална дезинфекција од легионела
 • Соларната поддршка за топла санитарна вода е со соларен систем што не е под притисок (повратно движење на водата)
 • Лесен пластичен резервоар што немапотреба од одржување: без корозија, без анодна шипка, без наслаги од бигор и без губење вода преку безбедносниот вентил
 • Интелигентно управување со складирање на топлина: постојано греење при режимот на одмрзнување и употреба на складираната топлина за просторно греење
 • Загубата на топлина е доведена до минимум благодарение на висококвалитетната изолација
 • Може да се контролира преку апликација и да се следат параметрите на греење, ладење и создавање топла вода
 • Може да се поврзува со фотонапонски соларни панели за доставување енергија за топлотната пумпа

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

0