Каталог на Производи/Продавница - DAIKIN SENSIRA – New

DAIKIN SENSIRA – New

Од: 49.900,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

 • Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот
 • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
 • Титан-апатит деодорирачки филтер и катехин мрежa за прочистување на воздух
 • A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
 • SCOP /SEER до 4.28 / 6.87
 • Достапни капацитети 3.5kw;5.0kw;6.0kw;7.1kw
A++

 • Опис
 • Предности
 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
 • Видео
 • Оценки (0)
 • Каталози

Опис

Високоѕидна клима со елегантен дизајн.

 • Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот
 • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
 • Титан-апатит деодорирачки филтер и катехин мрежa за прочистување на воздух
 • A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
 • SCOP /SEER до 4.28 / 6.87
 • Температурен опсег на работа при ладење од 10℃ до + 46℃
 • Температурен опсег на работа при греење од -15℃ до + 18℃
 • Wi-Fi адаптер за “on-line” контрола ( опција )
 • Моќен режим на работа
 • Исклучително тивок режим на работа до 21 dB
 • Достапни капацитети 3.5kw;5.0kw;6.0kw;7.1kw
  ќе го намалите влијанието на штетните гасови во сопствената животна средина, ќе штедите на пари, поради ниските сметки

Заштеда на енергија во режим на подготвеност - Тековната потрошувачка се намалува за околу 80% кога работи во режим на подготвеност.

 

WiFi поврзување / Onecta (достапно како опција) - Управување со работењето преку апликацијата Onecta, вклучително и гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

 

Само вентилатор -  единицата може да се користи како вентилатор, дува воздух без греење или ладење

 

Чекори на брзина на вентилаторот (5 брзини) - овозможува избор на одреден број на брзини на вентилаторот.

 

Воздушен филтер – Ги отстранува честичките од прашина во воздухот за да обезбеди стабилно снабдување со чист воздух.

 

Филтер за дезодорирање од титаниум апатит – Го разградува и чисти внатрешниот воздух од непријатни мириси.

 

Моќен режим на работа на клима уредот  Може да се избере доколку се сака  , брзо загревање или ладење на просторијата ; откако моќниот режим ќе биде исклучен, уредот повторно се враќа во претходно поставениот режим.

 

Режим за удобен проток на воздух - удобност при ладење и греење.
Режимот за удобен проток на воздух ја прилагодува насоката на дување на воздухот автоматски ,за да постигне најудобно распоредување на температурата во собата, при што се избегнува директно дување во луѓето.

Aвтоматско менување на греење-  ,го избира режимот на греење или ладење за да ја постигне поставената температура.

 

Тивко работење на внатрешната единица - Работата на внатрешната единица може да се намали за 3 dB (A).

 

Удобен режим на спиење - Автоматски ги прилагодува температурите следејќи специфичен ритам идеален за ноќно време или спиење.

 

Вертикално-автоматско дување на клапните - Можност да се одбере  автоматско вертикално движење на вентилационите  клапни за ефикасна дистрибуција на воздухот и  постигнување на потребната температура во просторијата.

 

Програм сушење - Овозможува намалување на нивото на влага, без варирање на температурата во просторијата.

 

Автоматска брзина на вентилаторот - автоматски се одбира потребната брзина на дување на вентилаторот со цел да ја постигне или одржи поставената температура.

 

24-часовен тајмер Овозможува да се подеси да отпочне да работи клима уредот , во било кое време во период од 24 часа.

 

Автоматско рестартирање на единицата по прекинот на струја. Доколку дојде до прекин на струјата , единицата автоматски повторно се вклучува во работа и тоа во режим што бил претходно зададен пред исклучување на струјата.

 

Инфрацрвендалечински управувач (Изборно) - започнува , запира и го регулира клима урeдот од далечина

 

Самодијагностика - Едноставно прикажување и информирање за одредени грешки или аномалии, доколку дошло до прекин на работата на клима уредот.

Оценки

Сеуште нема оценка.


Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да го оценат производот.

Daikin Sensira FTXC

Превземи

HCE_Split_Leaflet_2022_MK_Final

Превземи

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions