Каталог на Производи/Продавница

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  Парапетна единица со оптимална удобност благодарение на уникатните карактеристики на оптимизирано греење

  • Сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A ++ при ладењe
  • SEER 6.50
  • SCOP 4,70
  • Tемпературен опсег на работа при ладење: -10ºC до +46 ºС
  • Температурен опсег на работа при греење: -25 ºC до +25º С
  • Достапни капацитети: 2.5KW 3.5KW;
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • “Heat boost”- Функција за зголемување на топлината – .Поставената температура се достигнува 20% побрзо отколку кај обичните инвертер клима уреди
  • “Floor warming”- Функција за затоплување на подот- јаоптимизира конвекцијата ( зрачењето) на топол воздух на долниот дел од единицата
  • “Нeat plus” – Функција која обезбедува 30 минути пријатно загревање со симулирање на зрачење на топлина (како конвенционален радијатор).
  • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста.

   

  Од: 134.342,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  • Инвертер сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен  современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  • SEER 8,55/ SCOP 4,65
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум – апатитниот филтер
  • Вграден WiFi контролер
  • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  • Економичен режим на работа
  • Моќен режим на работа
  • Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  • 24-часовен тајмер
  • Неделен тајмер
  • Можност за мулти-модел апликација
  Од: 108.681,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  • Невидлива сплит  единица која  е сокриена во таванот, а видливи се само решетките за вшмукување и дување
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон – кој  го намалува влијанието врз животната средина  за  68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност..
  • Погодно за техничко ладење
  • Можност за мулти-модел апликација
  • Компактните  димензии,овозможуваат  лесно  да се монтира во тавански отвори од само 240mm
  • Енергетска класа (ладење/греење) до  A+/A+
  • SEER до 5,68
  • SCOP до 4,24
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW, 6.0KW
  Од: 113.159,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SKY AIR

  0 out of 5

  DAIKIN SKY AIR

  Водечка технологија за климатизација со најголема ефикасност – идеална за мали и средно големи комерцијални простори

  • Daikin Sky Air едно решение за греење, ладење, вентилација и прочистување на воздухот. Препорачлив за :дата центри и сервер сали, бутици ,мали продавници , канцеларии и ресторани.
  • Обезбедува супериорен комфор со стил и модерен изглед на вашиот простор.
  • Daikin Sky Air единиците се карактеризираат со исклучително тивка работа и значително намалена потрошувачката на електрична енергија.
  • Daikin Sky Air е првиот Европски комерцијален систем за ладење и греење со  R-32 еколошки  фреон кој директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • SEER до 8,02највисока сезонска енергетска ефикасност во оваа класа производи.
  • Можност за дотур на свеж воздух со системите за вентилација со помош на ефикасното враќање топлина.
  • Работа на надворешни температури до -20°C
  • Можност да се намали загубата на топол и ладен воздух преку влезовите со поврзување на SkyAir со воздушните завеси Biddle.

  Забелешка: За цeна на комплетен Sky Air систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Цената на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНИТЕ и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат од различен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- скриена таванска единица FXDA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- скриена таванска единица FXDA-A

  Општи информации

  • Единица со компактни димензии која лесно може да се монтира во таванскa празнина од само 240mm.
  • Просечниот надворешен статички притисок до 44 Pa го олеснува користењето на единицата благодарение на флексибилните цевки со различни должинa
  • Оптимизиран дизајн за ладилно средство R-32
  • Дискретно скриена во таванот: се гледаат само решетките за вшмукување и дување
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- високоѕидна единица FXAA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- високоѕидна единица FXAA-A

  Општи информации

  • Високоѕидна единица идеална за соби без спуштени тавани и без слободен простор на подот
  • Може да се инсталира лесно и едноставно во новоизградените објекти или реновирани.
  • Единица од 15 класа, специјално направена за мали и добро изолирани соби, како на пример, хотелски соби, мали канцеларии итн.
  • Оптимизиран дизајн соодветен за разладно средство R-32.
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- кружно касетна единица FXFА-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- кружно касетна единица FXFА-A

  Општи информации

  • Кружно касетна единица со распределба на воздухот во сите насоки – 360°C
  • Интелигентни сензори за заштеда на енергија и максимална удобност
  • Најширок избор досега на дизајни и бои на украсни панели
  • Флексибилност за да одговара за секој распоред во просторот без да се менува локацијата на единицата!
  • Функција за автоматско чистење која обезбедува висока ефикасност
  • Оптимизиран дизајн соодветен за разладно средство R-32.
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV - целосно рамна касета FXZA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV – целосно рамна касета FXZA-A

  Општи информации

  • Целосно рамна касета
  • Најтивката касетна единица на пазарот (25dBA)
  • Сензор за присуство (опционално)
  • Сензор за под (опционално)
  • Декоративен панел во 2 бои (бела и бело-сребрена)
  • Оптимизиран дизајн за ладилно средство R-32
  • Единица со мал капацитет развиена за мали или добро изолирани простории
 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV RWEYQ /T8(T9) (w-series)

  0 out of 5

  Daikin VRV IV RWEYQ /T8(T9) (w-series)

  Општи информации

  • Топлотна пумпа со водено ладење
  • Благодарение на користењето на геотермалната енергија како обновлив извор на енергија, емисиите на CO2 се намалени.
  • Во геотермалниот режим на работа,не е потребен дополнителен надворешен извор на греење или ладење,
 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV S-series Compact - RXYSCQ-TV1

  0 out of 5

  Daikin VRV IV S-series Compact – RXYSCQ-TV1

  Општи информации

  • Daikin VRV IV+ RXYSCQ – TV1 e со компактен и лесен дизајн со еден вентилатор кој заштедува простор и лесен e за инсталирање.
  • Широк опсег на внатрешни единици : VRV единици или со Daikin стилските внатрешни единици како Emura, Perfera, Stylish…
  • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: променлива температура на средството за ладење и целосни инвертер компресори
 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV SB.RKXYQ/T8 (i-series)

  0 out of 5

  Daikin VRV IV SB.RKXYQ/T8 (i-series)

  Општи информации

  • RKXYQ-T8 е VRV топлотна пумпа за внатрешна инсталација
  • Неспоредлива флексибилност, бидејќи е поделена на два елементи: разменувач на топлина и компресор
  • Вклучува VRV стандарди и нови технологии: променлива температура на течноста за ладење, VRV конфигуратор и целосно инверторски компресори
 • You've just added this product to the cart:

  Daikin VRV IV + heat pump RYYQ-U/RXYQ-U

  0 out of 5

  Daikin VRV IV + heat pump RYYQ-U/RXYQ-U

  Општи информации

  • Tоплинска пумпа VRV IV+, со воздушно ладење со и без континуирано загреење за време на одмрзнување.
  • Оптимално решение на Daikin со врвна удобност
  • Може да се поврзе со стилски внатрешни единици ( Emura, Perfera,Stylish …)

  Контактирајте не

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions